Wil je zelf een cursus geven vanuit je eigen organisatie? Dat kan! Wij bieden een train-de-trainer-training aan.

Ons traject bestaat uit een (telefonisch) intakegesprek. Vervolgens loop je drie bijeenkomsten mee met een ervaren cursusleider en tot slot volgt het eindgesprek en de overhandiging van je licentie.

De cursus komt het beste tot zijn recht als hij wordt gegeven door iemand met praktijkervaring in het (voortgezet) speciaal onderwijs. Het is een voorwaarde dat de kandidaat cursusleider aantoonbare kennis en ervaring heeft met leerlingen met autisme.

De cursus biedt voldoende ruimte voor een persoonlijke invulling. Je kunt als cursusleider zelf een keuze maken uit de beschikbare opdrachten.

Je krijgt een handleiding waarin precies staat beschreven hoe je je van moment tot moment kunt voorbereiden en wat er van je verwacht wordt. Daarnaast bevat de handleiding toelichtingen bij de opdrachten en mogelijke antwoorden op de vragen.

Kosten

€ 350,-

Inschrijven

Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar info@steunpuntautismenederland.nl.

Heb je de licentie op zak? Dan mag je de cursus zo vaak geven als je wilt.

Cursuspakketten bestellen voor de train-de-trainer

Het cursuspakket bevat alle benodigde lesmaterialen voor de cursusleiders:

  • handboeken voor cursisten
  • inloggegevens voor de cursisten
  • inloggegevens voor de cursusleider (o.a. toegang tot handleiding voor de cursusleider, antwoordsleutels, powerpointsjabloon, evaluatieformulier)
  • certificaten

Kosten

€100- per deelnemer. De cursusleider heeft gratis online toegang zolang de cursus loopt. Het handboek heeft de cursusleider al ontvangen tijdens het train-de-trainertraject.

Aanvragen

Vraag het pakket met het aanmeldformulier uiterlijk een maand voor aanvang van de cursus bij ons aan.

[button url=”https://www.steunpuntautismenederland.nl/wp-content/uploads/sites/21/2020/11/Aanvraagformulier.docx” color=”orange” target=”_blank” transparent=”no”]Aanvraagformulier[/button]

 

Stuur vervolgens het ingevulde formulier op naar: info@steunpuntautismenederland.nl.

Je krijgt binnen vijf werkdagen een bevestiging van je aanvraag. Zodra wij alle benodigde gegevens en de betaling hebben ontvangen, maken we voor deze cursus een unieke afgeschermde leeromgeving aan in het online platform Moodle en sturen we je z.s.m. de inloggegevens voor de cursusleider zodat je je kunt gaan voorbereiden. Je cursisten krijgen twee weken voor aanvang van de cursus door de stichting een eigen gebruikersnaam en wachtwoord toegestuurd, waarmee ook zij toegang krijgen tot het online gedeelte van de cursus.

Meer informatie nodig of heb je andere vragen? Stuur een mail naar info@steunpuntautismenederland.nl.